Klasseboer Kersenhof

Sinds 2013 mogen we ons officieel Klasseboer noemen, en daar zijn we trots op! We vinden het belangrijk dat jonge kinderen leren waar hun voedsel vandaan komt en dat laten we dus graag zien. De Kersenhof is deelnemer van Klasseboeren Oosterhout.

logoklasseboeren

Sinds de aanplant van de eerste kersenbomen in 2003, vinden we het belangrijk en leuk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met ons product, door erover te vertellen.

En daar kun je, wat ons betreft, niet vroeg genoeg mee beginnen! We maken daarom graag tijd voor het ontvangen van kinderen en schoolklassen in alle leeftijdscategorieën via de Klasseboeren.

Sinds september 2013 is De Kersenhof Raamsdonk gecertificeerd Klasseboer voor de regio Oosterhout! Dat betekent dat we graag schoolklassen ontvangen op ons bedrijf en dat op een waardevolle manier kunnen doen voor scholen. We kunnen het bezoek zelfs aanvullend of aangepast op lesprogramma’s invullen.

Het leukste is natuurlijk een bezoek tijdens het kersenseizoen zelf; tussen half juni en half augustus. Maar ook de rest van het jaar kunnen we genoeg vertellen en laten zien van het bedrijf. Denk maar eens aan de prachtige bloesemtijd in het voorjaar, of het snoeien van de bomen in de winter. Bovendien telen we naast kersen ook akkerbouwproducten zoals aardappels en uien. Hier kunnen we juist in het najaar veel van laten zien en over vertellen.

Kijk voor meer informatie op www.klasseboeren.nl bij Klasseboeren Oosterhout.
Of volg Klasseboeren Oosterhout via Facebook en Twitter

Nieuws
Volg ons op Facebook!