Het is goed kersen eten met..

Zorgboerderij De Laarhoeve
De Laarhoeve in Diessen maakt ‘met zorg’ de lekkerste confitures, chutney, saus, siroop en kersen op siroop van onze kersen. In een professionele keuken produceren zij naar eigen recept dagelijks de heerlijkste producten. Het ontpitten van onze kersen vormt hier, onder begeleiding, een leuke tijdelijke dagbesteding voor deze medewerkers.

www.delaarhoeve.nl

Veiling Fruitmasters

Wij zijn lid van Coöperatie Koninklijke Fruitmasters Groep u.a., welke in 1904 in Geldermalsen is gestart als kersenveiling. Onze kersen worden ook deels vermarkt door deze veiling, zodat via deze weg nog meer mensen kennis kunnen maken met ons kersvers Hollands kwaliteitsproduct uit Raamsdonk!

www.fruitmasters.nl

Voetbalvereniging Raamsdonk
Wij zijn trotse bordsponsor van VV Raamsdonk en tassensponsor van de jeugd.

www.vv-raamsdonk.nl

VVV Geertruidenberg
De Kersenhof is als Raamsdonkse horeca- en recreatie activiteit vermeld in de uit-gids van VVV Geertruidenberg. In onze winkel zijn tijdens het kersenseizoen brochures en plattegronden beschikbaar van ´Geertruidenberg Vestingstad aan de De Biesbosch´. Een aanrader voor alle leuke en bijzondere uit-tips om veelzijdig te genieten in de 3 kernen van Geertruidenberg!

www.vvvgeertruidenberg.nl

Kleding van de Koning
Kleding van de Koning verzorgt al jaren onze huisstijl materialen zoals etiketten en bedrijfskleding.

Daarnaast verkopen we in onze winkel een aantal producten, zoals bedrukte paraplu´s en petjes. En natuurlijk onze unieke KERSVERS  slabbers en mutsjes. Ook leuk als kraamcadeautje voor KERSverse wereldburgers!

www.kledingvandekoning.nl

Lokale leveranciers

Wij werken het liefst met lokale leveranciers op ons bedrijf. Want waarom van ver halen, als je dichtbij de beste producten hebt?

De koekbodem van ons ´Kersenhofke´ gebakje wordt gemaakt door bakkerij Wiercx uit Raamsdonksveer.

Daarnaast serveren we bij onze soep Raamsdonkse Roomboter van zuivelboerderij Ambachtshoeve en vers stokbrood van bakkerij Apart uit Waspik.

f28828bd2196b36ba2716f87fb67bf88

VANOO MEDIA
VANOO Media is een ontwerp- en webdesign bureau gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, dat ondernemers helpt met het neerzetten van een krachtig en aantrekkelijk imago en ontwerp voor hun bedrijf, website, product en dienst.

www.vanoo.nl