Rondleidingen

seizoen 2023

Bent u  nog op zoek naar een gezellige én leerzame activiteit voor uw gezelschap? Reserveer dan een rondleiding met arrangement bij De Kersenhof!

Dit is alleen mogelijk voor gezelschappen, onder de volgende voorwaarden:

  • vanaf 12 personen per gezelschap / reservering
  • vanaf eind juni t/m eind juli 2023
  • alleen op weekdagen en in de ochtend (tussen 9.00 en 12.00 uur)

Het arrangement duurt ca 2 uur en kost € 10,50 per persoon

Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met Janny
via info@dekersenhof.nl / of bel 0162-522696 (let op; alleen antwoordapparaat)

=====================================================================

Voor jong en oud is het leuk en goed om te weten hoe kersen bloeien en groeien.

Zelf kijken in onze eigen boomgaard is dan natuurlijk het allermooiste!

Groepen vanaf 12 personen kunnen tijdens het kersenseizoen (vanaf eind juni t/m eind juli) een arrangement met rondleiding door de boomgaard reserveren. Daarbij maken we gebruik van een vast arrangement: ‘Koffie, kijken én kersen’ voor € 10,50 per persoon.

U wordt ontvangen met koffie/thee/sap en een vers ‘Kersenhofke’. Als u daarna nog zin heeft in een 2e kopje koffie of thee heeft, dan krijgt u dat gewoon van ons erbij. Daarna volgt een fotopresentatie met uitleg over ons bedrijf en de kersenteelt, en aansluitend krijgt u een rondleiding door de boomgaard met het treintje. Daarbij ontvangt iedereen ook nog een heerlijke puntzak kersen voor onderweg!

Gezelschappen tot ca 48 personen kunnen in 1x met onze 2 treintjes mee. Is uw gezelschap groter? Dan rijden we gewoon meerdere keren rond.

De rondleidingen zijn alleen vooraf te reserveren en mogelijk op weekdagen maandag t/m vrijdag, in de ochtend tussen 9.00 en 12.00 uur.

Er is aansluitend aan uw rondleiding ook de mogelijkheid voor het nuttigen van een lunch bij ons. Voor € 4,50 p.p. hebben we al een heerlijke soep met vers stokbrood. Of heeft u liever zin in een goedgevulde boerentosti of warme wafel met kersen?

Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met Janny
via info@dekersenhof.nl / of bel 0162-522696 (alleen antwoordapparaat).

Kinderen zijn ook welkom bij De Kersenhof!

We ontvangen ook heel graag basisscholen en kinderdagverblijven. We vinden het erg belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren waar hun voedsel vandaan komt en dat laten wij hen met veel plezier zien.
Naast een leerzaam bezoek maken we er ook gewoon een hartstikke leuk bezoek van. En natuurlijk hoort daar een lekker potje kersenpitten spugen bij!

Voor groepen kinderen hanteren we een aangepast tarief.
Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met Janny, via info@dekersenhof.nl / 0162-522696.

 

 

Nieuws
Volg ons op Facebook!