LekKERS Lokaal locatieverhuur

Want tussen de kersen … is nog veel meer mogelijk!

We beschikken over een mooie, multifunctionele ruimte die bijna jaarrond (buiten het kersenseizoen), te gebruiken is.

Dit is de ideale plek voor het geven van workshops, maar ook voor het ontvangen van kleine groepen of als tijdelijke werkplek.

Voorzien van alle gemakken, rustig en centraal gelegen in de Raamsdonkse polder en zeer goed bereikbaar vlakbij 2 snelwegen.

 Onder de naam Het LekKERS Lokaal is deze ruimte beschikbaar van september t/m mei.

Het LekKERS Lokaal is geschikt voor een vergadering of teambuilding op locatie, als cursus- en workshoplocatie en voor educatieve activiteiten tot ca 20-25 personen (binnenlocatie) of tot ca 100 personen (buitenlocatie). Als je eens zin hebt in wat afwisseling, dan is onze landelijke en inspirerende omgeving vol rust en ruimte heel geschikt om eens een dagje bij ons ‘thuis’ te komen werken. Tussendoor is er de mogelijkheid om een wandeling door onze boomgaard of in de polder te maken met onderweg zelfs de kans om een ree of haas te spotten!

Vanuit het LekKERS Lokaal kijk je uit op onze kersenboomgaard en de polder. Binnen is de ruimte verwarmd, goed geventileerd en voorzien van alle gemakken. Buiten kun je gebruik maken van de picknickbanken op de buitenplaats óf heerlijk onder de overkapping in een unieke en luxe setting tússen de kersenbomen (zie foto).

Je hebt bij het LekKERS Lokaal zowel binnen als buiten een volledig ingerichte keuken tot je beschikking met kookplaat, de lekkerste (bonen)koffie en goede WiFi. Voor de lekkerste hapjes en maaltijden werken we samen met een aantal culinaire toppers uit de omgeving.

Onze locatie is bovendien heel centraal gelegen bij knooppunt Hooipolder, en goed bereikbaar vanaf de snelwegen A27 én A59, met voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Dus kies eens wat anders en ga voor een bijeenkomst tussen de kersen!

Neem voor reserveringen of vragen contact op met Janny via info@dekersenhof.nl

Hierbij ook een impressie van de huidige ruimte binnen, deze is inmiddels voorzien van aangename stoelen en krijgt een make-over in najaar 2021.

Nieuws
Volg ons op Facebook!