LekKERS Lokaal locatieverhuur

Want tussen de kersen … is nog veel meer mogelijk!

We beschikken over een mooie, multifunctionele ruimte die bijna jaarrond (buiten het kersenseizoen), te gebruiken is.

Dit is de ideale werkplek, vergaderruimte, workshoplocatie of voor het ontvangen van kleine groepen.

Voorzien van alle gemakken, rustig en centraal gelegen in de Raamsdonkse polder en zeer goed bereikbaar vanaf de snelwegen A27 en A59.

 Onder de naam Het LekKERS Lokaal is deze ruimte beschikbaar van september t/m mei.

meer informatie is te vinden op www.lekkerslokaal.nl

 

Het LekKERS Lokaal is geschikt voor een vergadering of teambuilding op locatie, als cursus- en workshoplocatie en voor educatieve activiteiten tot ca 20-25 personen (binnenlocatie) of tot zeker 100 of meer personen buiten. Als je eens zin hebt in wat afwisseling, dan is onze landelijke en inspirerende omgeving vol rust en ruimte heel geschikt om eens een dagje bij ons te komen werken. Tussendoor is er de mogelijkheid om een wandeling door onze boomgaard of in de polder te maken met onderweg zelfs de kans om een ree of haas te spotten!

Vanuit het LekKERS Lokaal kijk je uit op onze kersenboomgaard en de polder. Binnen is de ruimte verwarmd, goed geventileerd en voorzien van alle gemakken en comfort.

Buiten kun je gebruik maken van de picknickbanken op de buitenplaats óf heerlijk onder de overkapping in een unieke en luxe setting tússen de kersenbomen (zie foto).

Je hebt bij het LekKERS Lokaal zowel binnen als buiten een volledig ingerichte keuken tot je beschikking met kookplaat, de lekkerste (bonen)koffie, beamer/scherm en snelle (glasvezel)WiFi. Voor de lekkerste hapjes en maaltijden werken we op aanvraag samen met een aantal culinaire toppers uit de omgeving.

Onze locatie is bovendien heel centraal gelegen bij knooppunt Hooipolder, en goed bereikbaar vanaf de snelwegen A27 én A59, met voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Dus kies eens wat anders en ga voor een bijeenkomst tussen de kersen!

Neem voor reserveringen of vragen contact op met Janny via info@dekersenhof.nl

Nieuws
Volg ons op Facebook!