Over ons

Hubert Verschure is sinds 2002 teler van zoete kersen in zijn boomgaard ‘De Kersenhof’ in Raamsdonk. Hij zorgt er samen met zijn vrouw Janny en vader Bert voor, dat u bij De Kersenhof  al jaren terecht kunt voor de allerlekkerste zoete kersen uit de regio. 

 

Wij streven ernaar dat u onze passie voor een goed en eerlijk product kunt proeven!

 

Daarom laten wij u gedurende het kersenseizoen ook graag het proces van kersen telen zien, tijdens een rondleiding of tijdens een van onze activiteiten.

Voor meer informatie hierover, kunt u op onze website bij `rondleidingen` kijken.

Maar bij De Kersenhof Raamsdonk staan niet alleen de kersen, maar ook onze klanten centraal. Zij nemen de moeite om naar ons bedrijf te komen, dus zorgen wij voor een gastvrij en gezellig onthaal!

Hopelijk wordt u net zo enthousiast van onze kersen als wij zelf!

Hubert & Janny Verschure

Historie

Het akkerbouwbedrijf van vader Bert Verschure is sinds 1979 gevestigd aan de Zijlweg in Raamsdonk. Zijn zoon Hubert kreeg steeds meer interesse in het bedrijf en nam het over, maar wilde het ook graag verder uitbreiden met een neventak. Dat werden vanaf 2002 de kersen en de Kersenhof Raamsdonk.

Tijdens zijn studie aan Hogeschool HAS Den Bosch zocht Hubert al naar een uitdaging die hij kon combineren met de akkerbouwwerkzaamheden.
In die periode wees iemand hem op de kersenteelt, waarop werd besloten om het paardenweitje op de hoek van de Zijlweg en de Dwarsweg in te ruilen voor een paar kersenbomen.

Na zijn afstuderen in 2002 is Hubert definitief aan de slag gegaan met zijn kersenboomgaard. Het bleek een mooie combinatie met de akkerbouw, een interessante teelt met perspectief en de reacties vanuit de omgeving waren (en zijn) erg positief.

Daarmee was boomgaard De Kersenhof Raamsdonk een feit en sindsdien zijn er bijna jaarlijks nieuwe bomen bij aangeplant en is de neventak een volwaardige tweede bedrijfstak geworden.

historie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fruittelers in de familie Verschure

Johan Verschure, de broer van Bert, runde tot zijn overlijden in 1997 in de Flevopolder bij Biddinghuizen een vooruitstrevend fruitteeltbedrijf met appels. In Raamsdonk hebben neef Hubert en broer Bert Verschure het ambacht van fruit telen nieuw leven in geblazen, en kunnen zij via de kersenteelt deze mooie familietraditie voortzetten.

 

Nieuws
Volg ons op Facebook!