Personeel

Voor de oogst en verkoop van onze producten hebben we al vanaf de beginjaren een enthousiaste, gemotiveerde en gezellige groep senioren en seizoensmedewerkers. Daarnaast werken we bij de verkoop en op het terras vooral met scholieren en studenten uit de regio.

Met name scholieren die hun eindexamen hebben gedaan, kunnen daarna fulltime bij ons terecht voor een leuke en afwisselende zomerjob.

Bijkomend voordeel is dat je vanaf begin augustus vakantie kunt houden mét een volle portemonnee!

MOCHT JE INTERESSE HEBBEN OM DIT SEIZOEN BIJ ONS AAN DE SLAG TE GAAN,

NEEM DAN TIJDIG CONTACT MET ONS OP!

Kersen telen vraagt veel handmatige arbeid. Met name voor de oogst en verkoop in het zomerseizoen hebben we behoorlijk wat extra handen nodig. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar flexibele en enthousiaste mensen, die de passie voor ons product mee uitdragen.

Het kersenseizoen omvat ongeveer 7 tot 8 weken in de maanden juni en juli met soms een uitloop tot begin augustus. Het oogsten is prettig staand werk tussen de bomen en onder de overkapping. Na het oogsten moeten de kersen klaargemaakt worden voor de verkoop, door ze te sorteren, verpakken en afwegen. In de winkel verkopen we naast kersen ook diverse kersenproducten en cadeaupakketten die regelmatig aangevuld moeten worden. De werkzaamheden vinden alleen overdag plaats.

Bij onze winkel is sinds 2014 een boomgaardterras gerealiseerd, waar klanten terecht kunnen voor koffie, gebak en kleine lunch. Het werk in de keuken vormt een leuke afwisseling met de werkzaamheden bij de kersenverkoop.

Nieuws
Volg ons op Facebook!