Personeel

VOOR SEIZOEN 2020 ZIJN WE  VOORZIEN IN VOLDOENDE PERSONEEL

MOCHT JE INTERESSE HEBBEN OM VOLGEND JAAR BIJ ONS AAN DE SLAG TE GAAN,

NEEM DAN TIJDIG CONTACT MET ONS OP!

Kersen telen vraagt veel handmatige arbeid. Met name voor de oogst en verkoop in het zomerseizoen hebben we behoorlijk wat extra handen nodig. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar flexibele en enthousiaste mensen, die de passie voor ons product mee uitdragen.

Het kersenseizoen omvat ongeveer 7 tot 8 weken in de maanden juni en juli met soms een uitloop tot begin augustus. Het oogsten is prettig staand werk onder de plastic overkapping, dus neerslag is geen probleem. En in de zomermaanden zijn de temperaturen tussen de bomen aangenaam.

Naast het oogsten moeten de kersen ook gesorteerd en verpakt worden. Dat gebeurt binnen in de loods. De kersen voor onze klanten aan huis worden rechtstreeks in de winkel verpakt en gewogen.

Bij onze winkel is sinds 2014 een boomgaardterras gerealiseerd, waar klanten terecht kunnen voor koffie, gebak en kleine lunch. Het werk in de keuken vormt een leuke afwisseling met het oogst- en sorteerwerk van de kersen.

    

Voor de oogst en verkoop van onze producten hebben we al vanaf de beginjaren een enthousiaste, gemotiveerde en gezellige groep senioren en seizoensmedewerkers. Daarnaast werken we bij de verkoop en op het terras vooral met scholieren en studenten uit de regio.

Met name scholieren die hun eindexamen hebben gedaan, kunnen daarna fulltime bij ons terecht voor een leuke en afwisselende zomerjob.

Bijkomend voordeel is ook dat je begin augustus weer klaar bent bij ons, waardoor je nog volop tijd overhoudt voor vakantie mét een volle portemonnee!

Mocht je interesse hebben om ons ook te komen helpen met de kersenoogst? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs!

      

Nieuws
Volg ons op Facebook!