Koken tussen de Kersen

In het kersenseizoen van 2020 zijn we samen met chef-kok Marcel Verdaasdonk van restaurant Koken aan de Markt uit Geertruidenberg gestart met pop-up restaurant ‘Koken tussen de Kersen’. Vanuit zijn foodtruck in onze boomgaard, werd elke zondagavond een heerlijk diner geserveerd aan een groep gasten. Het bleek een unieke beleving, want ook de kersen aan de bomen lagen bijna op je bord. Heerlijk genieten van het lekkerste eten midden in een kersenboomgaard, op voldoende afstand van elkaar en in een sfeervol aangekleed geheel.. dat is een bijzondere ervaring!

En we hebben goed nieuws, want ook tijdens Kersenseizoen 2021 kunt u er weer bij zijn! We maken het zelfs nog een beetje leuker, want Marcel gaat nu gewoon écht Koken tussen de Kersen!

Het is nog wel even afwachten wanneer de corona-beperkingen worden versoepeld, maar zodra meer mogelijk is kunt u via Koken aan de Markt alvast reserveren voor dit diner. Exacte data worden nog bekend gemaakt, maar voorlopig zal het elke zondagavond tijdens de kersentijd zijn.